Foutmelding
- Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (regel 2 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
- Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (regel 2 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
- Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (regel 2 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
- Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in require_once() (regel 2 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/sites/all/themes/ddcreation/includes/lessc.php).
- Notice: Undefined offset: 16 in menu_tree_check_access() (regel 1517 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).
- Warning: Invalid argument supplied for foreach() in menu_tree_check_access() (regel 1517 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/perron81.be/includes/menu.inc).
Hoofdgerechten
Food- hoofdgerechten
Oostende |
Nuze huisgemaakte garnalenkrokketten- Zalfje pastinaak, slaatje grijze garnalen |
|
|
Gruyere |
Nuze huisgemaakte fondue kaaskroketten Slaatje, verse frietjes vegi |
|
|
Sicilie
|
Burrata- pesto- tomaat- parmesan Vegi |
|
|
Napels |
Spaghetti Vongole op wijze van de chef |
|
|
Kreta
|
Bruchetta- Feta- ger zalm- salsa tomaat, sjalot en look- slaatje |
|
|
India |
Gamba Black Tiger- look- basilikum- tomaat |
|
|
Marseilles |
Bouillabaise- zuiderse vissen- Gamba- coquille- rouille- toast |
|
|
Corsica |
Kabeljauwhaasje- Vongole- Chardoonay- spinazie- krielaardappel Rozemarijn |
|
|
Argentinie |
Entrecote Piemonte- chimichurri- rucola- parmesan |
|
|
Bangladesh |
Slaatje, gebakken scampi, zuiderse groenten, ananas, spek, kruiden |
|
|
Piemonte |
Pele Royal ( uit de hals van een rund, vergelijkbaar met de malsheid van een filet pur maar met de smaak van een steak…..e goe stikske vlees) Saus champignon, peper, Bearnaise |
|
|
Piemonte |
Cote a l’os (2p) , ongeveer ne 1kg200. Sausjes naar keuze |
Apulia ( Puglia) |
Carpaccio Rund- Holstein- Burrata- Pesto- Parmesan |